Wanneer je lid wordt van ANWR-GARANT profiteer je automatisch van alle voordelen die we als Retail Service organisatie te bieden hebben. 

– Jaarlijkse ledenvergadering 
Regio-bijeenkomsten 
Trend Event 

– Toegang tot private labels en internationale magazijnen.  
– Online branche- en Retail-informatie intranet.  
– Jaarlijkse landelijke exploitatie benchmark. 

Maar dat is nog niet alles. Lees hieronder meer over onze basis- en aanvullende services op het gebied van E-commerce, Inkoop, Marketing en Finance.

Basis services

Wanneer je lid wordt van ANWR-GARANT profiteer je automatisch van alle voordelen die we als Retail Service organisatie te bieden hebben. 

Jaarlijkse ledenvergadering 
Regio-bijeenkomsten 
Trend Event 

–Toegang tot private labels en internationale magazijnen.  
–Online branche- en Retail-informatie intranet.  
–Jaarlijkse landelijke exploitatie benchmark. 

 Maar dat is nog niet alles. Lees hieronder meer over onze services op het gebied van Inkoop en Finance.

Voor leden van ANWR-GARANT verlopen de betalingen centraal via DZB Bank. Bovendien profiteer je van aantrekkelijke betalingscondities
Ook kunnen onze financiële experts je ondersteunen bij: 

– Begeleiding bedrijfsopvolging -overname, beëindiging 
– Contact met DZB bank 
– Beoordelen van jaarrekeningen 
– Betalingsverkeer en achterstanden 
– Rendementsadvies 
– Liquiditeitsadvies en prognose 
 Financiële inkoopbudgettering 
– Financieringsaanvragen 

Als lid maak je gebruik van gezamenlijke inkoopmomenten, toegang tot private labels en internationale magazijnen en ontvang je van ons relevante informatie en cijfers over de branche. 

–Services, showroom en beurzen vanuit CAST Nieuwegein 
–Toegang tot private labels en internationale magazijnen 
–Online branche- en retail-informatie intranet 
–Jaarlijkse landelijke exploitatie benchmark 
–Inkoop programma’s met fysieke en online beurzen per categorie: 

Vroegkoop Collectie  
Dit basisprogramma geeft de mogelijkheid om de beste modellen van vorig seizoen nogmaals in te kopen. De basiskorting op deze modellen is minimaal 10 %. Tevens bieden we tijdens dit programma onze eigen private-label-collectie LONGO aan.  

Lifestyle Event 
Een groots opgezette lifestylebeurs gericht op zowel schoenen- als sportleden. De beurs is vroeg in het seizoen, zodat wij het beste rendement kunnen bieden. Het Lifestyle Event is de enige mogelijkheid om het gehele lifestyle-aanbod onder één dak te bekijken. Alle aanwezige merken bieden tijdens het event een verbeterde conditie of speciale marketing.  

Actueel Beurs  
Bijsturen tijdens het seizoen is erg belangrijk. Om dit goed te kunnen doen, moet je geïnformeerd zijn over wat er in de markt speelt en wat de laatste trends zijn. Informeren doen wij op meerdere manieren zoals, het Trend Event, het Trendy Topic en ook tijdens onze actueel beurzen. Maar, ook de Schoen- en Sportmonitor kunnen hierbij een belangrijke rol spelen.  
Actueel beurzen worden minimaal twee keer per seizoen georganiseerd. De leveranciers bieden dan hun actueel collectie in onze showroom aan. Zo kunnen de leden zien wat de laatste ontwikkelingen zijn en producten inkopen met een snelle levering.  

Eyecatcher Kids  
Bij Eyecather Kids bieden geselecteerde kinderschoenenleveranciers 8 à 10 modellen aan met een minimale korting van 10 procent.   

Brand Mix  
Tijdens de Buy & Bloom biedt ANWR-GARANT de Brand Mix collectie aan. Deze collectie bestaat uit de belangrijkste merken die geselecteerde modellen tegen hoge kortingen aanbieden.  

 Fashion Day  
Op deze dag presenteren leveranciers uit het modesegment hun collectie. De selectie voor deze beurs wordt o.a. op Micam gedaan.  

Accessoire dag 
Tijdens deze beurs worden de vernieuwingen op accessoire gebied aangeboden. Met accessoires kan een winkelier de identiteit van zijn winkel versterken en extra verkoop genereren.  

 Met het aangeboden programma kunnen de leden een belangrijk deel van de accessoires op één dag inkopen. Deze accessoires kunnen bijvoorbeeld tassen, riemen, sokken en sieraden zijn. We streven erna om op deze dag de nieuwste en meest originele accessoires te presenteren.  

 Scala dag  
Tijdens deze dag bieden wij contractleveranciers van buiten C.A.S.T. een podium.