Evenementen

Algemene ledenvergadering:
1 keer per jaar (meestal in het voorjaar) organiseren wij onze ledenvergadering op een inspirerende locatie in Nederland. Tijdens deze meeting bespreekt de directie de stand van zaken mbt ANWR-GARANT internationaal en specifiek Nederland.
Daarnaast zullen we steeds weer een thema aansnijden dat relevant is voor de leden en voor de tijd waarin we ons als branche begeven. Regelmatig nodigen we omtrent dit thema ook een gastspreker uit die vanuit zijn expertise soms vanuit een ander gezichtsveld die uitdagingen en kansen van de leden en de markt komt toelichten.
Quote ondernemer:

Regio Meetings:
Meestal in november organiseren wij bij 2 ondernemers op locatie een regiomeeting waarbij we starten bij een winkelier in het land om zijn / haar winkel te bekijken en het verhaal achter de winkel van de winkelier te horen. Mooi om zo bij collega’s op bezoek te gaan en de winkel te leren kennen.
Na het bezoek aan de winkel wordt door ons in een plaatselijk restaurant een presentatie gegeven over de markt en over de zaken die op dat moment spelen. Dit alles in een ontspannen setting onder het genot van een diner en het gezelschap van collega’s.
Belangrijk onderdeel is het samenzijn en het bespreken van de actualiteit in de markt met collega ondernemers.
Quote ondernemer:

Wandelevent:
Jaarlijks organiseren wij een wandelevent in een van onze mooie wandelgebieden van Natuurmonumenten. Tijdens wandelen ontstaan de mooiste conversaties en worden de deelnemers door gidsen van Natuurmonumenten geïnformeerd over het gebied waarbij de kennis later via een quiz getest zal worden.
We starten met een lunch en na de wandeling is er in de buurt van het wandelgebied een afsluitende borrel en zal de quiz duidelijk maken welk team het meest heeft geleerd van de wandeling.
Quote ondernemer:

Ledenreis:
Al meer dan 20 jaar organiseert ANWR-GARANT de inmiddels vermaarde ledenreis. Iedere keer is het voor ons een uitdaging om de laatste reis de mooiste te maken. Tijdens de ledenreizen bezoeken we waar het mogelijk is ook de plaatselijke schoenen business als fabrieken, winkels of leveranciers. Bovenal is de ledenreis een prachtig samenzijn van collega’s uit de branche die een hechte club vormen maar waar ook ieder jaar weer nieuwe leden probleemloos in worden opgenomen. 
Quote ondernemer: