De sportspeciaalzaak van Nederland

Gezamenlijke orderbundeling

E-commerce en customer service

Financieel advies en support

ABSOLUTE TEAMSPORT

In de afgelopen jaren is de sportretailmarkt aan forse veranderingen blootgesteld. De komst van buitenlandse ketens naar Nederland is volop gaande, online verkoop neemt toe, de multi–sportwinkels worden steeds specialistischer, de digitalisering heeft op allerlei vlak zijn intrede gedaan en de macht van de grote leveranciers met het daarbij behorende selectieve distributiebeleid is nog verder toegenomen.  

Om als zelfstandige specialistische sportretailer sterk te kunnen blijven concurreren in dit krachtveld, is samenwerking en het werken onder de vlag van een internationale formule noodzakelijk geworden.

Voor meer informatie neem contact op met:
John Hijmering
john.hijmering@anwr-garant.nl
Naamloos-1
Over ABSOLUTE TEAMSPORT

ABSOLUTE TEAMSPORT is dé voetbalspecialist. 

De serviceorganisatie ABSOLUTE TEAMSPORT is onderdeel van ANWR-GARANT Nederland BV. Alle ABSOLUTE TEAMSPORT winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. 

ABSOLUTE TEAMSPORT winkels in Nederland kennen een diep functioneel voetbal assortiment, waarbij kleding, schoeisel en accessoires voor de voetbalsport worden aangeboden en actuele voetbaltrends centraal staan. 

ABSOLUTE TEAMSPORT maakt een kerncollectie die de winkels, daarnaast kunnen de winkeliers hun eigen productaanbod selecteren. Zo kan elke voetbalspecialist zijn eigen assortiment afstemmen op de behoefte van zijn eigen klanten. 

Bij ABSOLUTE TEAMSPORT staan professioneel advies en goede service hoog in het vaandel.  

Het ABSOLUTE TEAMSPORT winkelpersoneel bestaat uit echte voetballiefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je optimaal te kunnen adviseren bij het aankopen van voetbalartikelen.

Bekijk alle voordelen

ABSOLUTE TEAMSPORT profileert zich als dé voetbalspecialist van Europa met als kernwaarden: Professioneel advies en goede service.  

ABSOLUTE TEAMSPORT opereert dicht op de lokale markt en weet wat daar gebeurt. De winkels staan dicht bij hun klanten; ze kennen de lokale voetbalclubs en hebben een assortiment dat naadloos aansluit bij de ‘crazy TEAMSPORT fan’, die naast functionele producten, ook lifestyle-artikelen aanschaft.

ABSOLUTE TEAMSPORT waarborgt de aangesloten leden dat ze de belangrijkste en beste producten kunnen kopen tegen goede condities en met optimale marketingondersteuning.  

ABSOLUTE TEAMSPORT is offline aanwezig bij de lokale media en clubs en online op alle digitale media. Hiervoor wordt unieke content gecreëerd om zo de winkels een eigen professioneel gezicht te geven. De collecties zijn afgestemd op de lokale markt.  

ABSOLUTE TEAMSPORT wil voor de belangrijkste merken een eerlijke partner zijn en creëert hiervoor een optimale samenwerking. Het grote onderscheidend vermogen zit in de mix van functioneel en lifestyle: voor sporters en iedereen die zich wil identificeren met professionele voetballers en clubs. Dit exclusieve en concurrerende aanbod biedt ABSOLUTE TEAMSPORT winkels toekomstperspectief. 
 
Dit alles krijgt ABSOLUTE TEAMSPORT voor elkaar door achter de schermen nauw samen te werken met specialisten op de meest uiteenlopende gebieden: van accountmanagers tot e-commerce experts, van productspecialisten tot marketeers. Met allemaal dezelfde drive: passie voor voetbal. 

Met absoluteTEAMSPORT.nl hebben we een webshop gecreëerd, waarbij de voorraad van de ABSOLUTE TEAMSPORT winkels zorgt voor een specialistische assortiment op het gebied van voetbal en lifestyle. 
Het bestaande ordersysteem maakt dat de ABSOLUTE TEAMSPORT ondernemers eenvoudig online bestellingen aan kunnen nemen en verwerken vanuit hun eigen winkel. 
Ook hier worden overige online activiteiten, zoals online vindbaarheid, marketing campagnes, landingspagina’s, productinformatie en ook de kantenservice voor de ondernemers volledig ontzorgd. De samenwerking tussen de ondernemers en de digitale specialisten van ANWR-Garant zorgt voor een optimale klantbeleving waarbij consumenten zowel online als in de winkel dezelfde kwaliteit en service ervaren. 

Starten of overname 
Het ondernemerschap heeft grote aantrekkingskracht en er zijn er nog genoeg locaties waar een sportwinkel een goede kans heeft op rendement.  
Ben je van plan – op termijn – te stoppen met de winkel en heb je nog geen overnamekandidaat? Of ben je een (potentiële) ondernemer en op zoek naar een bestaande winkel ter overname? Wij kunnen partijen bij elkaar brengen. Onze financiële experts hebben bovendien alle kennis in huis om partijen bij de start of tijdens een overnameperiode te begeleiden en te ondersteunen.