Geeft inzicht in jouw online en offline prestaties

SPORT2000 / Absolute teamsport Partner Report

Als SPORT2000 en Absolute teamsport ondernemer, heb je kosteloos toegang tot het Online Partner Report.

Een gepersonaliseerd report, met daarin veel stuurinformatie over merken, stijlen en categorieën. Het Partner Report geeft je inzicht in je online en offline verkoopprestaties tot op artikelvariant-niveau. Deze prestaties kun je afzetten tegen een voorgaande periode, maar ook op anoniem niveau benchmarken, met een landelijk netwerk aan bij ANWR-GARANT aangesloten ondernemingen. Zo kun je onder andere op benchmark niveau aflezen welke merken en artikelvarianten landelijk goed verkocht worden, om hier je inkoop of nabestellingen mee te verbeteren. Met de data uit het Online Partner Report ga je nog beter geïnformeerd op inkoop, en dat zul je terugzien in zowel je online als offline resultaten.

Op wekelijkse basis ontvang je per mail van ons een PDF met diverse KPI’s van jouw online en offline prestaties. In deze mail staat een button waarop je kunt doorklikken naar de dynamische omgeving van het Online Partner report.

Naast tot op artikelvariantniveau geanalyseerde overzichten met betrekking tot verkopen, voorraad, omzetsnelheid en marge, kun je hier ook op anoniem niveau aflezen wat de benchmark met een landelijke dekking in de geselecteerde periode doet.

Toegang tot het Online Partner Report is mogelijk na ondertekenen van een dataovereenkomst. Hierin leggen we vanuit beide partijen vast, vertrouwelijk om te gaan met beschikbare data en deze niet zonder toestemming te zullen delen met derden.

 

Voor meer informatie neem contact op met:
Sjef van Stratum
sjef@topshoe.nl

Partner Report