Financiële ondersteuning

Bedrijfsovername

Liquiditeitsprognoses

Rendement

Bedrijfsadvies

Bespaar tijd, geld en verbeter gelijktijdig het rendement! 

Bedrijfsovername

Of het nu gaat om het verkopen van je onderneming, het uitbreiden met een extra vestigingen, of het aankopen van je eerste onderneming, ANWR-GARANT biedt begeleiding aan zowel kandidaat-kopers als kandidaat verkopers. Wij richten ons hierbij op een totaalpakket aan dienstverlening, bestaande uit onder andere haalbaarheidsonderzoek, waardebepaling, meerjarenbegroting, financiering, begeleiding onderhandeling, koopovereenkomst en lidmaatschapsaanvraag en/of wijziging.

Liquiditeitsprognose

Inzicht en grip op de geldmiddelen is essentieel. ANWR-GARANT ondersteunt haar leden in het opstellen en bijhouden van een liquiditeitsprognose en het verwerken van de maandelijkse mutaties. Op basis hiervan worden gerichte adviezen gegeven om waar nodig bij te sturen, zodat het risico op een liquiditeitstekort wordt geminimaliseerd.

Rendement

Als specialisten in de branche heeft het Financeteam van ANWR-GARANT een helder beeld van de ontwikkelingen en prestaties in de markt. Deze kennis wordt ingezet om haar leden te adviseren omtrent de rendementsprestaties, en adviseert haar leden om hun rendement te optimaliseren. Tevens wordt jaarlijks een benchmark samengesteld op basis van de beschikbare jaarcijfers van de leden.

Bedrijfsadvies

Elke beslissing die een ondernemer maakt heeft een financiële consequentie. ANWR-GARANT staat haar leden bij met financiële adviezen bij deze beslissingen. Of het nu gaat om investeren, financieren, personeelskosten of andere beslissingen, de specialisten uit het Financeteam rekenen de gevolgen door en voorzien de leden van een helder advies.

Lees meer over Your Finance Assistent

Bespaar tijd, geld en
verbeter gelijktijdig het rendement!

    Wil jij meer weten over financiële tools, bedrijfsovername, liquiditeitsprognoses of overige bedrijfsadvies?

    Vul onderstaande formulier in een wij nemen zo snel mogelijk contact op.