Financiële ondersteuning

Bespaar tijd, geld en verbeter gelijktijdig het rendement! 

Bedrijfsovername

Of het nu gaat om het aankopen van je eerste onderneming, het uitbreiden met een extra vestiging, of het verkopen van je onderneming, ANWR-GARANT biedt begeleiding aan zowel kandidaat-kopers als kandidaatverkopers. Wij richten ons hierbij op een totaalpakket aan dienstverlening, bestaande uit o.a. haalbaarheidsonderzoek, waardebepaling, meerjarenbegroting, financiering, begeleiding onderhandeling, koopovereenkomst en lidmaatschapsaanvraag en/of wijziging. 

Liquiditeitsprognose

Inzicht en grip op de geldmiddelen is essentieel voor het leiden van een succesvolle onderneming. ANWR-GARANT ondersteunt haar leden in het opstellen en bijhouden van een liquiditeitsprognose en het verwerken van de maandelijkse mutaties. Op basis hiervan worden gerichte adviezen gegeven om waar nodig bij te sturen, zodat het risico op een liquiditeitstekort wordt geminimaliseerd. 

Rendement

Als specialisten in de branche heeft het Finance team van ANWR-GARANT een helder beeld van de ontwikkelingen en prestaties in de markt. Deze kennis wordt ingezet om haar leden te adviseren omtrent de rendementsprestaties en om rendement te optimaliseren. Tevens wordt jaarlijks een benchmark samengesteld op basis van de beschikbare jaarcijfers van de leden. 

Bedrijfsadvies

Elke beslissing die een ondernemer maakt heeft een financiële consequentie. ANWR-GARANT staat haar leden bij met financiële adviezen in deze beslissingen. Of het nu gaat om investeren, financieren, personeelskosten of andere beslissingen, de specialisten uit het Finance team rekenen de gevolgen door en voorzien de leden van een helder advies. 

Lees meer over Your Finance Assistent

Bespaar tijd, geld en
verbeter gelijktijdig het rendement!

    Wil jij meer weten over financiële tools, bedrijfsovername, liquiditeitsprognoses of overige bedrijfsadvies?

    Vul onderstaande formulier in een wij nemen zo snel mogelijk contact op.