Geeft inzicht in jouw online en offline prestaties

Online Partner Report

Als deelnemer aan een van de diverse e-commerce platformen van AGN, heb je kosteloos toegang tot het Online Partner Report.

Een gepersonaliseerd report, met daarin veel stuurinformatie over goedlopende merken, stijlen en categorieën. Het Partner Report geeft je inzicht in je verkoopprestaties tot op artikelvariant-niveau. Deze prestaties kun je afzetten tegen een voorgaande periode, of op anoniem niveau benchmarken met een landelijk netwerk aan bij ANWR-GARANT aangesloten ondernemingen. Zo kun je op benchmark niveau aflezen welke merken en artikelvarianten landelijk goed verkocht worden, om hier je inkoop of nabestellingen mee te verbeteren. Met de data uit het Online Partner Report ga je nog beter geïnformeerd op inkoop, en dat zul je terugzien in zowel je online als offline resultaten.

Op wekelijkse basis ontvang je per mail van ons een PDF met diverse KPI’s van jouw online en desgewenst later ook je offline prestaties. In deze mail staat een button waarop je kunt doorklikken naar het Online Partner report.

Naast tot op artikelvariant-niveau geanalyseerde overzichten met betrekking tot verkopen en retouren, is er ook een grafische trendanalyse opgenomen in het Partner Report.

Toegang tot het Online Partner Report is mogelijk na ondertekenen van een dataovereenkomst. Hierin leggen we vanuit beide partijen vast, vertrouwelijk om te gaan met beschikbare data en deze niet zonder toestemming te zullen delen met derden.

 

Voor meer informatie neem contact op met:
Sjef van Stratum
sjef@topshoe.nl

Partner Report