De Internationale Running speciaalzaak

ABSOLUTE RUN

In de afgelopen jaren is de sportretailmarkt aan forse veranderingen blootgesteld. De komst van buitenlandse ketens naar Nederland is volop gaande, online verkoop neemt toe, de multi–sportwinkels worden steeds specialistischer, de digitalisering heeft op allerlei vlakken zijn intrede gedaan en de macht van de grote leveranciers met het daarbij behorende selectieve distributiebeleid is nog verder toegenomen.   

Om als zelfstandige specialistische sportretailer sterk te kunnen blijven concurreren in dit krachtveld, is samenwerking en het werken onder de vlag van een internationaal store-format noodzakelijk geworden.

Voor meer informatie neem contact op met:
Gunther DeMaeyer
gunther.demaeyer@anwr-garant.com
run1
Over ABSOLUTE RUN

Met ABSOLUTE RUN behoor je tot de allerbeste hardloopzaken binnen Europa.  

De serviceorganisatie ABSOLUTE RUN is onderdeel van SPORT 2000 INTERNATIONAL. Alle ABSOLUTE RUN winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers.  

ABSOLUTE RUN winkels kennen een breed functioneel RUNNING assortiment, waarbij kleding, schoeisel en accessoires voor de RUNNING sport worden aangeboden en professioneel advies, service en beleving centraal staan.  

ABSOLUTE RUN adviseert een kerncollectie, samengesteld door een gespecialiseerde retail-commissie, en bestaande uit selectief verdeelde collectie. Deze collectie wordt bovendien ondersteund door unieke content voor al uw marketingdoeleinden. Daarnaast kunnen de winkeliers hun eigen productaanbod selecteren. Zo kan elke RUNNING specialist zijn eigen assortiment afstemmen op de behoefte van zijn eigen klantenkring. 

Het ABSOLUTE RUN winkelpersoneel bestaat uit gepassioneerde RUNNING liefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je optimaal te kunnen adviseren bij het aankopen van RUNNING artikelen. 

Bekijk alle voordelen

ABSOLUTE RUN profileert zich als dé BESTE HARDLOOPWINKEL van Europa met als kernwaarden: Beleving, professioneel advies en topservice.   ABSOLUTE RUN opereert dicht op de lokale markt en weet wat daar gebeurt. De winkels staan dicht bij hun klanten; ze kennen de lokale atletiekverenigingen en hebben een assortiment dat naadloos aansluit bij hun behoeften.

 

ABSOLUTE RUN waarborgt de aangesloten leden dat ze de belangrijkste en beste producten kunnen kopen tegen de beste marktcondities en met optimale marketingondersteuning.  

ABSOLUTE RUN is offline aanwezig bij de lokale media en clubs en online op alle digitale media. Hiervoor wordt unieke content gecreëerd om zo de winkels een eigen professioneel gezicht te geven. De collecties zijn afgestemd op de lokale markt.  

ABSOLUTE RUN wil voor de belangrijkste merken een eerlijke partner zijn en creëert hiervoor een optimale samenwerking. Het grote onderscheidend vermogen zit in de mix van RSP, ASP en USP:
– Running Specialty Products: Exclusief/selectief verdeelde collectie in samenspraak met de bekendste hardloopmerken, creëren een hogere winstmarge.
– Activation of Specialty Products: Activatie van de RSP’s door uniek gecreëerde content in te zetten bij lokaal georganiseerde events en/of online campagnes.
– Unique Selling Point: Het connecteren en versterken van de lokale running-community dankzij het organiseren van hardloopevents, al dan niet in samenwerking met de beste hardloopmerken.

Dit exclusieve en concurrerende aanbod biedt ABSOLUTE RUN winkels toekomstperspectief. 

Dit alles krijgt ABSOLUTE RUN voor elkaar door achter de schermen nauw samen te werken met specialisten op de meest uiteenlopende gebieden: van accountmanagers tot e-commerce experts, van productspecialisten tot marketeers. Met allemaal dezelfde drive: passie voor Running. 

 

Starten of overname  Het ondernemerschap heeft grote aantrekkingskracht en er zijn er nog genoeg locaties waar een sportwinkel een goede kans heeft op rendement.   Ben je van plan – op termijn – te stoppen met de winkel en heb je nog geen overnamekandidaat? Of ben je een (potentiële) ondernemer en op zoek naar een bestaande winkel ter overname? Wij kunnen partijen bij elkaar brengen. Onze financiële experts hebben bovendien alle kennis in huis om partijen bij de start of tijdens een overnameperiode te begeleiden en te ondersteunen.