Jouw assortiment online via een eigen professionele webshop

RETAILER WEBSHOP

 

Een webshop runnen naast je winkel is tegenwoordig een must. Echter is het zelf laten bouwen van een webshop op maat en het onderhoud hiervan een tijdrovend en vooral prijzig proces. Een proces dat begrijpelijk afschrikt.

Met de Retailer Webshop die wij aanbieden, kun je op professionele wijze een webshop
runnen, zonder dat dit veel tijd, moeite en geld kost. Kortom, je profiteert na de koppeling van jouw voorraad mee van de online omzet en kunt klanten zowel in de winkel als online jouw eigen assortiment aanbieden.

Bespaar kosten, tijd en profiteer van online omzet!

Voor meer informatie neem contact op met: 
Henri van den Broek 
henri.vandenbroek@anwr-garant.nl

Online verkopen

Webshop

Een gebruiksvriendelijk platform; met de kassakoppeling tussen de winkel en de webshop zorg je voor een spiegeling van het winkelassortiment. Kortom, wat er in de winkel ligt, staat ook online. 
Via de PostNL module gaat verzenden eenvoudig en met slechts enkele klikken heb je de juiste labels geprint.  
Over betalingen hoef je je geen zorgen te maken, dit gaat via het gerenommeerde platform van Buckaroo. 
En met het gebruiksvriendelijke beheersysteem maak je zelf landingspagina’s aan om extra informatie over te brengen en beheer je eigenhandig de verschillende webshopfuncties. 

Heb je zelf al een webshop en wil je graag de Google waarde hiervan behouden? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat de ranking zal worden overgezet naar de nieuwe webshop, zodat ook deze door de consument makkelijker gevonden zal worden tussen de zoekresultaten in Google. 

Wat kun je van ons verwachten?

Prijzen

*De fee werkt met een staffel op basis van conversieaantallen. Bij meer dan 25 conversies, zal de fee stapsgewijs toenemen.
**Fee wordt berekend over omzet van conversies na aftrek van retouren. De getoonde prijzen kunnen afwijken bij speciale wensen en/of verschillende scenario’s, zoals meerdere voorraad locaties.

Voor aanvullende informatie over de webshop en prijzen, bekijk onze brochures:

 

Huidige Retailer Webshops