Internationale samenwerking

Internationale beursprogramma's

Internationale evenementen

Centraal magazijn

Financieel advies en support

LOVE SPORT - SHOES - RETAIL

ANWR GARANT GROUP

ANWR-GARANT Nederland B.V. is een onderdeel van de ANWR Group, de grootste internationaal opererende Retail Service Organisatie voor zelfstandige ondernemers in de schoenen en sportbranche. In Nederland vertegenwoordigen wij ruim 450 leden, waarvan 300 in de schoenen- en 150 binnen de sportbranche. 

ANWR-GARANT is de schakel tussen leden en leveranciers, zodat we gezamenlijk het beste eindresultaat kunnen behalen. ANWR-GARANT biedt uitgebreide services op het gebied van inkoop, verkoop, marketing en digitale services voor zowel leden als leveranciers. Wanneer je lid wordt van ANWR-GARANT profiteer je automatisch van alle voordelen die we als Internationale Retail Service organisatie te bieden hebben. 

CAMPUS

Op meer dan 13.400 m² verbindt de CAMPUS op de centrale locatie Mainhausen (DL)  het expositiecentrum ANWR met het ordercentrum O1. Deze unieke ontmoetingsplaats voor de industrie biedt een optimaal marktoverzicht en maakt een actuele uitwisseling van informatie en een efficiënte planning mogelijk. De individuele ondersteuning ter plaatse door ANWR helpt dealers bij alle aankoopbeslissingen. 
De O1 is een open bestelcentrum voor de gehele schoen- en sportdetailhandel. Als modernste ordercentrum van Europa, uitgerust met een trendsettende technische infrastructuur, brengt het op 7.400 m² zo’n 70 topmerken samen. Tijdens de ANWR-beurzen breidt de O1 het aanbod van exposanten uit, die ook buiten de beursdata in hun showrooms te bereiken zijn. 

Jaarlijkse ledenvergadering
Jaarlijks organiseert ANWR-GARANT Nederland een event voor alle sport- en schoenenondernemers uit de Retailbranche. Naast een informatieve ochtend is er in het middagprogramma ruimte om het netwerk uit te breiden en elkaar in een informele sfeer beter te leren kennen.

Toegang tot private labels en internationale magazijnen.  
Zowel sport- als schoenenleden hebben toegang tot de internationale magazijnen van Duitsland. Het Lagerhaus ligt vol met artikelen die doorlopend kunnen worden bijbesteld. Daarnaast is het mogelijk om te profiteren van de private labels van ANWR-GARANT. De formules SPORT 2000 en ABSOLUTE FOOTBALL hebben hun eigen private label artikelen. Binnen de schoenenbranche is het internationale private label merk Longo beschikbaar en is het merk Common Pairs speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt.  Hoge marges en unieke collecties maken het interessant om te werken met deze voorraadprogramma’s. 

We plannen drie order evenementen per seizoen:

Bestel seizoen H/W 2022

08 – 09.02.2022 – ANWR ORDER First
15 – 17.03.2022 – ANWR ORDER Winter
05.04.2022 – ANWR ORDER Mode Dagen & Nu

Bestelling seizoen F/S 2023

02 – 03.08.2022 – ANWR ORDER First
06 – 08.09.2022 – ANWR ORDER Zomer
05.10.2022 – ANWR ORDER Mode Dagen & Nu

Aanwezigheidsbeurzen onder voorbehoud

De geplande aanwezigheidsevenementen kunnen alleen plaatsvinden als de bevoegde gezondheidsautoriteiten de evenementen goedkeuren. Voor deze evenementen zullen dan bijzondere voorwaarden gelden.

ANWR Schuh GmbH
Nord-West-Ring-Straße 11
D-63533 Mainhausen
+49 6182 928-0

DZB BANK

Financieel advies en support

DZB Central Settlement als gemeenschappelijk bank voor industriële partners en handel is al meer dan 40 jaar de kerncompetentie van DZB Bank. Het beveiligde afwikkelingssysteem biedt een vereenvoudigde betalingsverwerking en maakt geoptimaliseerde handelsprocessen mogelijk.

Maximale zekerheid wordt geboden door de centrale afwikkeling via een delcredere in in totaal 18 landen en het lidmaatschap van DZB Bank in de beschermingsregeling van de Bundesverband der Volks- und Raiffeisenbanken (BVR): DZB Bank garandeert onbeperkt dat vorderingen van de industriële partners in de eerste voorwaarde voor 100% worden voldaan. De BVR-beschermingsregeling beschermt de deposito’s en obligaties aan toonder van klanten van DZB Bank tegen 100 % en zonder enige beperking van het bedrag.

Er zijn verschillende diensten die worden aangeboden door de DZB bank. Waaronder de volgende onderdelen: