Marketing services

Offline marketing ondersteuning

Online Marketingcontent

Digitale marketing campagnes

Productfotografie en 3D filmpjes

Kwaliteit packshotfotografie

MARKETING ONDERSTEUNING

Door alle dagelijkse werkzaamheden heb je niet altijd gelegenheid om deactuele marketing ontwikkelingen bij te houden. Jammer,  want er gebeurt veel in de marketing en vooral in digitale marketing. Belangrijk daarbij is dat je op tijd inspeelt op de veranderende markt en het veranderende consumentengedrag. 

Ons Marketing team kan ondersteuning bieden op al deze gebieden en denkt met veel plezier mee met jouw formule, concept of losse campagne.  

Voor meer informatie neem contact op via:
info@anwr-garant.nl

Marketing

Marketing campagnes

Voor een succesvolle marketingcampagne van jouw merk of winkel bieden onze marketingspecialisten de volgende services aan. 

Marketing op de webshops

Op de AGN platformen kun je als leverancier jouw artikelen aanbieden aan de vele bezoekers van deze platformen. Wat daarvoor nodig is? Artikel data op EAN niveau en afbeeldingen, aangeleverd via ons PIM – systeem. Ook is het mogelijk om te adverteren op onze webshops. 

Profiteer van alle marketingvoordelen

Maak gebruik van ons team van specialisten

Het marketing team wordt zorgvuldig samengesteld met mensen die passie hebben voor de categorie, maar ook tot specialist worden gevormd voor een specifiek marketing-vak zoals social media, e-mail marketing, vormgeving, print, winkelbouw, etc. Dit team staat ook altijd klaar voor het geven van adviezen.