Blijf op de hoogte van de laatste trends

Half jaarlijks Trend Event

Maandelijkse trendy topic

Fashion beurs

Gepersonaliseerde presentaties op locatie

Bekijk alle Trendy Topics van afgelopen jaar

GA VOORBEREID OP INKOOP

ANWR biedt naast het advies op financieel, marketing en online gebied, uitgebreid advies over schoenencollecties, collectie opbouw, merken, leveranciers en de private labels High Colorado, Longo en Natural Sense.

De Schoenmode is altijd in beweging en trends volgen elkaar snel op. De presentatie van de schoenencollecties is daarom elk inkoopseizoen erg belangrijk. Wat komt er op ons af, waar moeten we bij het inkopen op letten? Welke kleuren, modellen, stijl en materiaal spelen een rol? En welke collecties passen het best in de winkel? Voor welke doelgroep koop ik in? Welk prijsniveau? Wat gebeurt er op het gebied van duurzaamheid?

Fashion en Schoenmode volgen elkaar snel op, ze ondersteunen en versterken elkaar, een dynamische wisselwerking. Modekleuren, silhouetten, pasvorm, materiaal en image spelen hierbij een zeer grote rol. Welke trends zijn “hot, en welke bijvoorbeeld not”? Welke trends mogen we niet vergeten, welke zijn belangrijk?

Elk seizoen bieden wij onze leden een uitgebreide trendpresentatie van het komende seizoen. In deze presentatie spreken we over het afgelopen seizoen, de komende mode- en schoenentrends en natuurlijk de ontwikkeling naar de toekomst en waar deze vandaan komt en hoe deze zich in het aanbod weerspiegelt.

Tijdens deze presentaties wordt precies uitgelegd hoe deze trends te vertalen zijn naar het actueel aanbod en welke aantrekkelijk voor retailers zouden kunnen zijn. Ook houden we jullie graag op de hoogte van belangrijke innovaties op het gebied van duurzaamheid. Ons Greenteam verzamelt info over groene labels, opvallende nieuwkomers en branche gerelateerde ontwikkelingen en innovaties.

Om een zo goed mogelijk commercieel succes te kunnen boeken, zal er goed ingespeeld moeten worden op de doelgroep die trend en draagcomfort zo optimaal mogelijk wensen te combineren.

Wij adviseren jullie hierin graag!

Voor meer informatie neem contact op met:
Mark Eikhoudt
mark.eikhoudt@anwr-garant.nl

Trend Event

Blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Profiteer van de voordelen van gezamenlijke inkoop.

Met ons als Retail Service Organisatie heb je toegang tot branche- en Retailinformatie en wordt je ondersteund op het gebied van Inkoop. Bekijk het interne platform voor meer beursinformatie.