Archieven: Services

B2B order tool

Voorkom 'Nee-verkoop' met de ANWR-GARANT B2B order tool en bestel direct het paar waar jouw klant naar opzoek is. Bestellen kan vanuit de complete TopShoe voorraad.
Read More

Assistent Inkoop

Ben jij op zoek naar een nieuwe – misschien wel de ultieme – challenge? Misschien ben jij de assistent inkoop waar wij naar opzoek zijn!
Read More

Verkoopspreiding

Biedt voorraad aan op verschillende kanalen en webshops en zorg voor extra omzet. Met de PIM kunnen wij jouw merk(en) online krijgen op verschillende omgevingen. Hiervoor gebruiken wij data op EAN niveau inclusief afbeelding.
Read More

Stuur op cijfers

Op de AGN platformen kun je jouw artikelen aanbieden aan de vele bezoekers van deze platformen. Gebruik de de Business Intelligence (BI-Tool) om te kunnen sturen op cijfers en een helder beeld van de markt te krijgen.
Read More

Concepten en formules

Door gebruik te maken van eigen labels, bestaande formules en unieke samenwerkingsverbanden wordt onze gezamenlijke, specialistische kennis ijzersterk in de markt gezet.
Read More

Private Label

Het strategisch belang van private labels voor retailers blijft toenemen. Niet alleen kun je er goede winst mee maken door de hoge marges, ook geven private labels je een onafhankelijke positie.
Read More