• Home
  • Pagina's
  • Aanvullende services

Aanvullende services

Online oriënteren, vergelijken en bestellen. Het retaillandschap is aan het veranderen en zowel retailers als leveranciers kunnen hiervan profiteren door online zichtbaar te zijn. Juist om de steeds groter wordende groep van online klanten te kunnen bedienen, heeft ANWR-GARANT verschillende services in het leven geroepen. Services die deze klanten kunnen bereiken, maar ook kunnen helpen aan het artikel waar hij of zij naar op zoek zijn, zodat klanten jouw merk leren kennen en afnemen. Bekijk onderstaand de aanvullende services.

Your Finance Assistent

IPOS Online

E-commerce

Marketing

Concepten, Private labels en formules

Foto Studio

Your Finance Assistent (YFA)

Met Your Financial Assistent wordt jouw administratie volledig geautomatiseerd. Dit zorgt voor inzicht in je financiële situatie, verhogen van rendement en zelfs tot kostenbesparing.

IPOS Online

All-in softwarepakket | ANWR-GARANT arrangement. Koppeling platformen | E-commerce ANWR-GARANT.

E-commerce

Voor een succesvolle marketingcampagne van jouw merk of winkel bieden onze marketingspecialisten verschillende services aan.

Marketing

Voor een succesvolle marketingcampagne van jouw merk of winkel bieden onze marketingspecialisten de volgende services aan. 

Social media-campagnes 
Zodat je jouw winkel en topartikelen ook online op de kaart kan zetten. 

Point Of Sale pakketten 
Waarmee jij in je winkel en etalage direct de aandacht trekt voor een product of campagne 

Brand Campagnes 
Landelijke campagnes op merkniveau waar jij volop van mee kunt profiteren 

Face-Lift voor FaceBook. 
Eenvoudig online facebookberichten inplannen en plaatsen. 

Lokaal advies. 
Wat speelt er in jouw verzorgingsgebied en welke marketingmiddelen kun je het beste inzetten. Onze marketingexperts kunnen je adviseren. 

Webinars 
Meer kennis op doen over een bepaald onderwerp of vragen stellen aan de experts doe je tijdens één van de webinars, gewoon achter je eigen computer. 

Concepten en formules

Voor een succesvolle marketingcampagne van jouw merk of winkel bieden onze marketingspecialisten verschillende services aan.

Fotostudio

Laat jouw artikelen professioneel fotograferen en zorg ervoor dat de artikelen duidelijk zichtbaar zijn op de online kanalen.