IPOS Online

 

 

 

De alles-in-één retail automatiseringsoplossing

ACA IPOS Online

Eenvoudig in gebruik dankzij intuïtieve vormgeving

IPOS Online heeft samen met ANWR-GARANT unieke en op maat gemaakte koppelingen ontwikkeld. Je kunt hierdoor met één softwarepakket aansluiten op alle digitale services en concepten van ANWR-GARANT.

Bekijk ook de pagina van IPOS Online. Klik hier!

Voor meer informatie neem contact op met: 
Rob Asveld 
rob@winstore.nl

ACA IPOS

Bespaar tijd & kosten

Door middel van automatisering van verkoop- en administratieprocessen. Als ondernemer wil je je focussen op je bedrijf, het assortiment en jouw klanten. Om optimaal te kunnen presteren zijn een efficiënte werkwijze en helder inzicht in je resultaten van groot belang. IPOS Online is specifiek ontwikkeld voor de schoenen-, fashion- en sportbranche en automatiseert jouw verkoop- en administratieprocessen.

Sturen op cijfers

Via heldere overzichten met managementinformatie. Kengetallen zijn de belangrijkste cijfers die je als ondernemer wilt hebben. Want wat is de omloopsnelheid van de voorraad? En welke keuzes maak je als het aankomt op voorraad en de verkoop van restanten? IPOS Online voorziet je van heldere overzichten met de belangrijkste managementinformatie, zodat je gericht kunt sturen.

Snel en helder inzicht

Met behulp van visuele rapportages. Met behulp van visuele rapportages die je zelf kunt indelen, kun je met IPOS Online snel inzicht krijgen in de resultaten van modellen, merken en leveranciers. Zo heb je direct een helder beeld van hoe je onderneming ervoor staat. Alle data van artikelen, voorraad, klanten en leveranciers kan in het systeem opgeslagen en geraadpleegd worden.

Voordelen

Flexibele look & feel
Geef IPOS Online een persoonlijke touch. Het dashboard, de artikelkaarten en overzichten zijn in te delen naar eigen inzicht.

Afprijzen & promoties
Prijs op verschillende manieren artikelen af. Met IPOS Online kun je vooraf actieprijzen klaarzetten of afprijzen op filiaalniveau.

Power BI
Deze slimme business intelligence tool combineert verschillende databronnen en toont deze in diverse dashboards, op elk device.

Offertes & facturen
Stel snel en gemakkelijk offertes en facturen op met de facturatie module.

Factuurbewaking
Eenvoudig bijhouden en controleren van binnenkomende betalingen van debiteuren.

EAN Barcodes
IPOS Online is uitermate geschikt voor verwerking van EAN Barcodes. Deze belangrijke digitale productgegevens koppel je efficiënt en eenvoudig aan verschillende platformen en digitale tools.

Conversies
IPOS Online maakt het mogelijk om data uit andere voorraadsystemen in te lezen zodat je snel kunt starten.

Webservices
Via webservices kan online realtime voorraadinformatie opgevraagd worden door de webshop en kunnen bestelde artikelen direct als verkoop geboekt worden.

Financiële koppeling
Koppel de kassa met financiële boekhoudsystemen als Twinfield, Exact Online, Navision, Unit 4 en Multivers.