• Home
  • Pagina's
  • Digitale services

Digitale services

Online oriënteren, vergelijken en bestellen. Het retaillandschap is aan het veranderen en zowel retailers als leveranciers kunnen hiervan profiteren door online zichtbaar te zijn. Juist om de steeds groter wordende groep van online klanten te kunnen bedienen, heeft ANWR-GARANT verschillende services in het leven geroepen. Services die deze klanten kunnen bereiken, maar ook kunnen helpen aan het artikel waar hij of zij naar op zoek zijn, zodat klanten jouw merk leren kennen en afnemen. Bekijk onderstaand de digitale services. 

Verkoop via verschillende kanalen

Vergroot merkzichtbaarheid

Stuur op cijfers

Biedt voorraad aan op verschillende kanalen en webshops en zorg voor extra omzet. Met de PIM kunnen wij jouw merk(en) online krijgen op verschillende omgevingen. Hiervoor gebruiken wij data op EAN niveau inclusief afbeelding.

Voor meer informatie neem contact op met: 
Maurice van Franck
maurice.vanfranck@anwr-garant.nl

Door voorraad aan te bieden op verschillende platformen en gebruik te maken van onze marketingservices, vergroot je jouw merkzichtbaarheid. Met onze fotostudio kan iedere leverancier snel en eenvoudig de collectie fotograferen. De foto’s zijn uitermate geschikt voor online gebruik en van hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer over de fotostudio. 

Voor meer informatie neem contact op met: 
Arthur Gibbon
arthur.gibbon@anwr-garant.nl

Op de AGN platformen (TopShoe.nl, SPORT2000.nl en SOCCERCENTER.nl) kun je jouw artikelen aanbieden aan de vele bezoekers van deze platformen.
Gebruik de
de Business Intelligence (BI-Tool) om te kunnen sturen op cijfers en een helder beeld van de markt te krijgen.
 

Voor meer informatie neem contact op met: 
Maurice van Franck
Maurice.vanfranck@anwr-garant.nl