Digitale services

Artikel informatie op EAN niveau is de sleutel. Onze PIM, oftewel Product Information Management is samengevat een verzameling van informatie van zowel leveranciers als retailers. Met deze informatie kunnen wij verschillende services voorzien van alle benodigde informatie om ze in te zetten. Waardevolle data analyses van de markt worden mogelijk, maar ook het direct aanbieden van voorraad op verschillende kanalen zoals AGN-Platformen (TopShoe.nl en SPORT2000.nl), maar ook externe platformen en Retailer Webshops. Kortom, met data sta je sterk! Bekijk onderstaand onze digitale services. 

Artikel informatie op EAN niveau is de sleutel. Onze PIM, oftewel Product Information Management is samengevat een verzameling van informatie van zowel leveranciers als retailers. Met deze informatie kunnen wij verschillende services voorzien van alle benodigde informatie om ze in te zetten. Waardevolle data analyses van de markt worden mogelijk, maar ook het direct aanbieden van voorraad op verschillende kanalen zoals AGN-Platformen (TopShoe.nl en SPORT2000.nl), maar ook externe platformen en Retailer Webshops. Kortom, met data sta je sterk!

Biedt voorraad aan op verschillende kanalen en webshops en zorg voor extra omzet. Met de PIM kunnen wij jouw merk(en) online krijgen op verschillende omgevingen. Hiervoor gebruiken wij data op EAN niveau inclusief afbeelding.

Voor meer informatie neem contact op met: 
Maurice van Franck
maurice.vanfranck@anwr-garant.nl

Door voorraad aan te bieden op verschillende platformen en gebruik te maken van onze marketingservices, vergroot je jouw merkzichtbaarheid. Met onze fotostudio kan iedere leverancier snel en eenvoudig de collectie fotograferen. De foto’s zijn uitermate geschikt voor online gebruik en van hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer over de fotostudio. 

Bekijk de brochure.

Bekijk de prijslijst.

Voor meer informatie neem contact op met: 
Arthur Gibbon
arthur.gibbon@anwr-garant.nl

Op de AGN platformen (TopShoe.nl, SPORT2000.nl en SOCCERCENTER.nl) kun je jouw artikelen aanbieden aan de vele bezoekers van deze platformen.
Gebruik de
de Business Intelligence (BI-Tool) om te kunnen sturen op cijfers en een helder beeld van de markt te krijgen.

Voor meer informatie neem contact op met: 
Maurice van Franck
Maurice.vanfranck@anwr-garant.nl