Jouw complete winkelvoorraad online

Met TopShoe maak je als schoenenondernemer deel uit van een netwerk van schoenenwinkels gesteund door e-commerce. Grenzen zijn letterlijk aan het vervagen in alle opzichten. Fabrikanten zijn naast leverancier ook ineens concurrent. Gezien de technologische ontwikkelingen, toenemende concurrentie en consumenten die steeds beter geïnformeerd (verwend) zijn wordt de norm in de markt continu verlegd. Hoe haak je daar als individuele retailer op aan?

Een mogelijkheid is deelnemen aan TopShoe.nl. Zo wordt je voorraad online zichtbaar. Naast de gebruikelijke omzet van klanten in de winkel, kun je de anders verloren omzet online terugverdienen.

Voor meer informatie neem contact op met: 
Maurice van Franck 
maurice.vanfranck@anwr-garant.nl

TopShoe

Genereer extra omzet

Profiteer met je eigen voorraad mee van extra omzet via het TopShoe.nl platform. Via de backoffice van TopShoe.nl koppel je alle artikelen die je online zou willen aanbieden, verwerk je bestellingen van klanten en print je zowel het PostNL label, als de pakbon.

Verder ontvang je van ons tegen vergoeding een webzuil om ‘nee-verkoop’ tegen te gaan. Daarnaast profiteer je van een gereduceerd tarief van PostNL om zendingen van de webshop goedkoper te versturen. Zo heb je alle tools die nodig zijn om extra omzet te genereren.

Wat kun je van ons verwachten?

Meedoen zonder ervaring/kennis van E-commerce? Geen probleem! Met de backoffice van TopShoe.nl zorg je ervoor dat jouw voorraad snel en gemakkelijk online staat. Een gereduceerd tarief bij PostNL:Profiteer van een gereduceerd tarief op zendingen en retouren van de webshop. Met de webzuil heb je de totale TopShoe.nl voorraad bij de hand en kun je jouw klant gemakkelijk aan het juiste paar helpen.

  • Voor iedere zuilbestelling ontvang je een fee.
  • Een overzichtelijke uitbetaling.
  • In de backoffice zie je direct welk bedrag je aan het eind van een periode ontvangt.
  • Kosten voor deelname aan TopShoe.nl zijn op aanvraag