• Home
  • Sport 2000 lees meer

SPORT 2000

ANWR heeft de licentie voor de formule SPORT 2000 in handen; een van de belangrijkste ketens van Generalist en Specialist Sport in Europa, met meer dan 3850 aangesloten winkels, verspreid over 24 landen. In Nederland zijn momenteel meer dan 90 SPORT 2000 winkels aangesloten en dat aantal groeit nog steeds. 

SPORT 2000 opereert op een goed commercieel niveau in de markt en werkt nauw samen met wereldspelers als Nike en Adidas. Een uitstekend rendement op het geïnvesteerde vermogen is dan ook het doel van SPORT 2000. SPORT 2000 hanteert één businessmodel, waarin transparantie en duidelijkheid de norm zijn. Wij bieden je de mogelijkheid om als zelfstandige sportretailer landelijk aan de slag te gaan met collega-retailers en een professionele organisatie, onder de vlag van een ijzersterke internationale formule.  

De formule SPORT 2000 waarborgt de aangesloten leden dat ze de belangrijkste en beste producten van alle grote sportmerken kunnen kopen tegen goede condities en met optimale marketingondersteuning. SPORT 2000 wil voor de belangrijkste merken een eerlijke partner zijn en creëert hiervoor een optimale samenwerking. 

Bij een succesvolle formule als SPORT 2000 kan een webshop niet ontbreken. Met www.sport2000.nl hebben we een unieke webshop gecreëerd, waarbij de gezamenlijke voorraad van de lokale SPORT 2000 winkels zorgt voor een uitgebreid en sportief assortiment.  
Het geavanceerde ordersysteem maakt het voor de SPORT 2000 ondernemers eenvoudig om online bestellingen aan te nemen en te verwerken vanuit hun eigen winkel. 
Voor alle overige online activiteiten, zoals online vindbaarheid, marketing campagneslandingspaginas, productinformatie maar ook de kantenservice worden de ondernemers volledig ontzorgd; dit ligt in handen van de specialisten van het digital team van ANWR-GARANT. 
De bijzondere samenwerking zorgt voor een optimale klantbeleving waarbij consumenten zowel online als in de winkel dezelfde kwaliteit en service zullen ervaren. 

Starten of overname 
Het ondernemerschap heeft grote aantrekkingskracht en er zijn er nog genoeg locaties waar een sportwinkel een goede kans heeft op rendement. 
Ben je van plan – op termijn – te stoppen met de winkel en heb je nog geen overnamekandidaat? Of ben je een (potentiële) ondernemer en op zoek naar een bestaande winkel ter overname? Wij kunnen partijen bij elkaar brengen. Onze financiële experts hebben bovendien alle kennis in huis om partijen bij de start of tijdens een overnameperiode te begeleiden en te ondersteunen.