Collectief voor local hero’s

Fair Play

Fair Play International Sports geldt als een vrij samenwerkingsverband voor zelfstandige sportondernemers. Het assortiment, de productpresentatie, de winkelinrichting en de inkoop van sportproducten krijgen dan ook de volle aandacht. Onze aangesloten winkels profiteren van onze marktkennis. 

Fair Play staat bekend als de ondernemersgroep waarbinnen zelfstandig ondernemerschap en collectieve kracht het meest effectief gebundeld worden. Een succesvolle combinatie van sport, kwaliteit en ondernemerschap.

Voor meer informatie neem contact op met: 
John Hijmering
john.hijmering@anwr-garant.nl

Fair  Play

Een vrij samenwerkingsverband voor zelfstandige ondernemers

Fair Play staat voor een groep zelfstandige sportzaken met een overwegend functioneel assortiment. Deze ondernemers bieden in hun woonplaats praktisch alles  voor de actieve en recreatieve sporter. Zij kennen de lokale markt als geen ander en hebben ook de nodige contacten met lokale en regionale sportteams. Een Fair Play ondernemer is dus een echte local hero! Er zijn meer dan 90 Fair Play winkels, verspreid over Nederland, die desgewenst gebruik maken van het Fair Play logo, of deze combineren met hun eigen naam.  

Bij Fair Play zijn gemotiveerde zelfstandige ondernemers aangesloten,  die de volledige vrijheid hebben om het eigen beleid te bepalen. De vrijheid om de collectie grotendeels zelf samen te stellen, te beslissen over het interieur, het exterieur, de winkelnaam en de styling. Om te kunnen blijven oriënteren en goed te kunnen reageren op de snel veranderende markt organiseert Fair Play meerdere inkoopdagen per jaar. De inkopers van ANWR-GARANT Sport zijn specialisten in hun vakgebied en kunnen ondersteunen bij de samenstelling van het assortiment. Aandachtig geselecteerde collecties, gepresenteerd met een sterke cijfermatige onderbouwing en de prognoses van marketingspecialisten, maken het mogelijk snel en daadkrachtig te handelen en direct in te spelen op de markt.