Outdoor
Specialist

 

 

 

 

 

Een unieke samenwerkingsvorm in de outdoor Retailbranche

Outdoor specialist

Zelfstandig opererende winkels uit heel Nederland die gespecialiseerd zijn in outdoor en buitengewoon goed zijn in service en deskundigheid hebben zich aangesloten. Onderlinge samenwerking biedt extra toegevoegde waarde voor de consument. 

Alle aangesloten zaken staan bekend als ‘local hero’ in hun eigen regio. Outdoorspecialist.nl bundelt de krachten van deze lokale specialisten zonder dat deze hun zelfstandigheid kwijtraken. Dankzij deze samenwerking krijgen alle aangesloten speciaalzaken toegang tot een assortiment van de beste internationale outdoor merken, professioneel getrainde medewerkers, deskundigheid en een schat aan ervaring, zodat zij de consument kunnen voorzien van de allerbeste service. 

Voor meer informatie neem contact op met: 
Eddy Huissoon
eddy.huissoon@anwr-garant.nl

Magazine

Outdoorspecialist.nl is een unieke samenwerking tussen de beste lokale outdoorspecialisten en de toonaanbevende merken in de outdoorbranche. Door het bundelen van de krachten, zonder dat deze 'local heroes' hun zelfstandigheid kwijtraken, kunnen de aangesloten specialisten hun slagkracht vergroten. 

Website

Op de website www.outdoorspecialist.nl vind je meer informatie over de lokale specialisten en de deelnemende merken. Ook kun je hier het outdoor lifestyle magazine Buiten Gewoon Goed lezen. Outdoorspecialist.nl is ons jongste concept en daarmee nog volop in ontwikkeling!