• Home
  • Pagina's
  • Marketing

Marketing onderdelen

Marketing op de webshops

Marketingcampagnes

Op de AGN platformen kun je als leverancier jouw artikelen aanbieden aan de vele bezoekers van deze platformen. Daar voor nodig zijn artikel data op EAN niveau en afbeeldingen, aangeleverd via ons PIM – systeem. Ook is het mogelijk om te adverteren op onze websites 

Foto’s vrijstaand maken, met of zonder schaduw bewerken, 360 graden opnames of een instructievideo of moeiteloos witte schoenen fotograferen. Het kan allemaal binnen enkele seconden met onze nieuwste aanwinst, de Alphashot XL. 
Dit innovatieve packshotsysteem biedt ons de mogelijkheid om grote aantallen artikelen in hoge kwaliteit en vanuit verschillende aanzichten te fotograferen.  
Daarmee bieden wij leveranciers de mogelijkheid om tegen een scherp tarief hun complete collectie te laten fotograferen, waarna de hoge kwaliteit productfotos vervolgens zowel offline als online gebruikt kunnen worden.

Door alle dagelijkse werkzaamheden heb je niet altijd tijd om alle marketing ontwikkelingen bij te houden. Jammer,  want er gebeurt veel in de marketing en vooral in digitale marketing. Belangrijk is dat je op tijd inspeelt op de veranderende markt en het veranderende consumentengedrag. 

ANWR-GARANT kan jou hierbij helpen. Vanuit onze marketingafdeling bieden wij professionele digitale marketing en kunnen wij o.a. online advertenties op uw social media pagina(s) plaatsen om de vindbaarheid van jouw winkel te vergroten.