Category: Digitale services

B2B order tool

Voorkom 'Nee-verkoop' met de ANWR-GARANT B2B order tool en bestel direct het paar waar jouw klant naar opzoek is. Bestellen kan vanuit de complete TopShoe voorraad.
Read More

Verkoopspreiding

Biedt voorraad aan op verschillende kanalen en webshops en zorg voor extra omzet. Met de PIM kunnen wij jouw merk(en) online krijgen op verschillende omgevingen. Hiervoor gebruiken wij data op EAN niveau inclusief afbeelding.
Read More

Stuur op cijfers

Op de AGN platformen kun je jouw artikelen aanbieden aan de vele bezoekers van deze platformen. Gebruik de de Business Intelligence (BI-Tool) om te kunnen sturen op cijfers en een helder beeld van de markt te krijgen.
Read More

Foto studio

Dit innovatieve packshotsysteem biedt de mogelijkheid om grote aantallen artikelen in hoge kwaliteit en vanuit verschillende aanzichten te fotograferen. Vervolgens sla je deze artikelen op in verschillende bestandstypes met één druk op de knop.
Read More

Marketing services

Door alle dagelijkse werkzaamheden heb je niet altijd tijd om alle marketing ontwikkelingen bij te houden. Jammer,  want er gebeurt veel in de marketing en vooral in digitale marketing. Belangrijk is dat je op tijd inspeelt op de veranderende markt en het veranderende consumentengedrag.
Read More