Category: Aanvullende services

B2B order tool

Voorkom 'Nee-verkoop' met de ANWR-GARANT B2B order tool en bestel direct het paar waar jouw klant naar opzoek is. Bestellen kan vanuit de complete TopShoe voorraad.
Read More

Stuur op cijfers

Op de AGN platformen kun je jouw artikelen aanbieden aan de vele bezoekers van deze platformen. Gebruik de de Business Intelligence (BI-Tool) om te kunnen sturen op cijfers en een helder beeld van de markt te krijgen.
Read More

Concepten en formules

Door gebruik te maken van eigen labels, bestaande formules en unieke samenwerkingsverbanden wordt onze gezamenlijke, specialistische kennis ijzersterk in de markt gezet.
Read More

IPOS Online

IPOS Online heeft samen met ANWR-GARANT unieke en op maat gemaakte koppelingen ontwikkeld. Je kunt hierdoor met één softwarepakket aansluiten op alle digitale services en concepten van ANWR-GARANT.
Read More

Foto studio

Dit innovatieve packshotsysteem biedt de mogelijkheid om grote aantallen artikelen in hoge kwaliteit en vanuit verschillende aanzichten te fotograferen. Vervolgens sla je deze artikelen op in verschillende bestandstypes met één druk op de knop.
Read More

Marketing services

Door alle dagelijkse werkzaamheden heb je niet altijd tijd om alle marketing ontwikkelingen bij te houden. Jammer,  want er gebeurt veel in de marketing en vooral in digitale marketing. Belangrijk is dat je op tijd inspeelt op de veranderende markt en het veranderende consumentengedrag.
Read More

Your Finance Assistant

Met Your Finance Assistent wordt jouw administratie volledig geautomatiseerd. Dit zorgt voor inzicht in je financiële situatie, verhogen van rendement en zelfs tot kostenbesparing.
Read More