Hoge marges van minimaal 3.0

Exclusieve collectie voor ANWR-GARANT

Marketing ondersteuning

Financieel advies en support

Bekijk catalogus en inkoopformulieren

PRIVATE LABEL

Het strategisch belang van private labels voor retailers blijft toenemen. Niet alleen kun je er goede winst mee maken door de hoge marges, ook geven private labels je een onafhankelijke positie. 

Daarom presenteert ANWR-GARANT de Common Pairs collectie. Een collectie die bestaat uit bewezen commerciële modellen die op dit moment een goede aanvulling zijn binnen het assortiment. Naast de Nederlandse collectie is er ook een Duits aanbod; Longo en Natural Sense.

Voor meer informatie neem contact op met:
Mark Eikhoudt
mark.eikhoudt@anwr-garant.n

Common Pairs

Ontdek de private label collecties van ANWR-GARANT

Een collectie die bestaat uit bewezen commerciële modellen die op dit moment een goede aanvulling zijn binnen het assortiment.

Longo, ook wel bekend om de beproefde comfortschoenen. Zo kunt u met private label individuele accenten leggen en overtuigen met een ongeëvenaard aanbod. Het assortiment biedt u comfortschoenen voor dames, heren en  kindersandalen – met een aantrekkelijke calculatie van minstens 2.7 Marge (in de voororder). 

Condities: 
Pre-order korting 2 % 
Staffel korting 
No -Claim korting (1,6 %) 
Topcalculatie (2.7 en hoger) 
60 dagen valutadatum 

Natural sense is het nieuwe merk van ANWR-GARANT dat u als detailhandelaar een uniek collectie in het vrijetijdssegment biedt en uw winstgevendheid versterkt. Vriendelijk, duurzaam, trendy en recht door zee, Natural sense spreekt als merk fun-loving, actieve klanten aan die graag populaire trends in de schoenenmode dragen en tegelijkertijd veel belang hechten aan kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Emotionele en functionele voordelen gaan hand in hand voor klanten met een natuurlijk zintuig. Natural sense-collecties voldoen op vele manieren aan de eisen van u en uw klanten. 

Condities: 
Minimaal 2.75 marge 
Pre-order korting 2 % 
Staffel Korting  
No Claim korting (1,6 %) 
TopMarge (2.75  en meer) 
60 dagen valutadatum 

Natuurlijk kun je ook online terecht voor professioneel advies van onze voetbalspecialisten.

Ontdek de professionele
ABSOLUTE FOOTBALL webshop

    Heb jij interesse in deelname van een concept of private label?

    Vul onderstaande formulier in een wij nemen zo snel mogelijk contact op.