De alles-in-één retail automatiseringsoplossing

ACA IPOS Online

Eenvoudig in gebruik dankzij intuïtieve vormgeving

IPOS Online heeft samen met ANWR-GARANT unieke en op maat gemaakte koppelingen ontwikkeld. Je kunt hierdoor met één softwarepakket aansluiten op alle digitale services en concepten van ANWR-GARANT.

Voor meer informatie neem contact op met: 
Rob Asveld 
rob@winstore.nl

TopShoe

Bespaar tijd & kosten

Door middel van automatisering van verkoop- en administratieprocessen. Als ondernemer wil je je focussen op je bedrijf, het assortiment en jouw klanten. Om optimaal te kunnen presteren zijn een efficiënte werkwijze en helder inzicht in je resultaten van groot belang. IPOS Online is specifiek ontwikkeld voor de schoenen-, fashion- en sportbranche en automatiseert jouw verkoop- en administratieprocessen.

 

Sturen op cijfers

Via heldere overzichten met managementinformatie. Kengetallen zijn de belangrijkste cijfers die je als ondernemer wilt hebben. Want wat is de omloopsnelheid van de voorraad? En welke keuzes maak je als het aankomt op voorraad en de verkoop van restanten? IPOS Online voorziet je van heldere overzichten met de belangrijkste managementinformatie, zodat je gericht kunt sturen.

 

 

Snel en helder inzicht

Met behulp van visuele rapportages. Met behulp van visuele rapportages die je zelf kunt indelen, kun je met IPOS Online snel inzicht krijgen in de resultaten van modellen, merken en leveranciers. Zo heb je direct een helder beeld van hoe je onderneming ervoor staat. Alle data van artikelen, voorraad, klanten en leveranciers kan in het systeem opgeslagen en geraadpleegd worden.

Voorraadbeheer & orderverwerking

Management- & sturingsrapportages

Loyalty & CRM

Koppeling met kassa

Apps interfiliaalverkeer & inventarisatie

Flexibele look & feel

 

Geef IPOS Online een persoonlijke touch. Het dashboard, de artikelkaarten en overzichten zijn in te delen naar eigen inzicht.

Afprijzen & promoties

 

Prijs op verschillende manieren artikelen af. Met IPOS Online kun je vooraf actieprijzen klaarzetten of afprijzen op filiaalniveau.

Power BI

 

Deze slimme business intelligence tool combineert verschillende databronnen en toont deze in diverse dashboards, op elk device.

Offertes & facturen

 

Stel snel en gemakkelijk offertes en facturen op met de facturatie module.

Factuurbewaking

 

Eenvoudig bijhouden en controleren van binnenkomende betalingen van debiteuren.

EAN Barcodes

 

IPOS Online is uitermate geschikt voor verwerking van EAN Barcodes. Deze belangrijke digitale productgegevens koppel je efficiënt en eenvoudig aan verschillende platformen en digitale tools.

Conversies

 

IPOS Online maakt het mogelijk om data uit andere voorraadsystemen in te lezen zodat je snel kunt starten.

Webservices

 

Via webservices kan online realtime voorraadinformatie opgevraagd worden door de webshop en kunnen bestelde artikelen direct als verkoop geboekt worden.

Financiële koppeling

 

Koppel de kassa met financiële boekhoudsystemen als Twinfield, Exact Online, Navision, Unit 4 en Multivers.